Om Mig

Jag är en energigivande person som brinner för att hjälpa människor att må bättre och därför är det ett naturligt val för mig att jobba med Reiki. Jag är utbildad Reiki Master. Att få hjälpa människor med smärta, sorg, depression, ångest mm är otoligt givande för mig.

Jag håller till på Öster Mälarstrand i Västerås precis vid vattnet.

Jag har även en portabel Reiki bänk så jag kan komma till dig eller ditt företag.

Jag åker även ut och ger Reiki till djur, främst hästar. 
 
Anna
 
"Annas behandling blev en total nystart för mig. Fantastiskt upplevelse! Jag hade ingen aning om vad Reiki var och blev totalt förbluffad över hur det här kunde hjälpa mig på rätt spår igen och geen massa förlorad energi tillbaka."
Anna

Recensioner från kunder


"I sorgen efter min mammas plötsliga bortgång höll jag på att tappa bort mig själv helt...

Anna fångade upp det och erbjöd mig reikihealing. Hennes behandling var oerhört trösterik och befriande och den verkade omedelbart!

Jag hittade min botten och kände mig lugn och hel redan direkt efter behandlingen. Healing är ett fantastiskt redskap och Anna är oerhört duktig och inkännande!
❤ Jag rekommenderar henne starkt!"


Anki

"När jag kände mig som allra mest nedsliten både mentalt och kroppsligt vände jag mig till Anna för reikibehandling.

Under Annas behandlingar var jag i fokus. Anna är en jordnära och känslofylld person och innehar bra energier. Anna går igenom hela kroppen under reikibehandling och är ödmjuk och inlyssnande av kroppens signaler. Man får ett stort lugn och blir totalt avslappnad.

Efteråt har hon genomgång av specifika punkter som har gett reaktioner vilket skapar stor trygghetskänsla.

Efter behandling är jag mera avslappnad, har påfyllnad av nya energier och har mindre smärtor från tidigare fysiska skador (knä och rygg). Balansen i själen är mer påtaglig efter behandlingarna.

Vill du få en mer balanserad
och en positiv spiral i livet rekommenderar jag Annas reikibehandlingar som kommer få dig att känna ett helt nytt lugn och fokus i kropp och själ!"

Camilla